Monday, September 15, 2008

The famous Kobe Beef ### La famosa carne di vitello "Kobe"

Ok, ok, I am ignorant. I have tried the famous Kobe beef a few times, in a variety of restaurants (low class and very high class).
The verdict? It's good, for sure, but ... well, spending $130 for a steak with a few sides it's wayyyy to much for me. I am not a conosseur enough to really appreciate the difference from a great top sirloin steak you can have in France or Italy. Call me ignorant if you want ...





Here we are in Kobe's Kobe More restaurant, a high-end Kobe beef place (Chris, yours truly, Ed, Luisa and Gary).

See the chef below cooking the beef in front of our eyes.

**** Va bene, va bene, sono ignorante. Ho provato la carne di Kobe varie volte, sia in ristoranti di non altissimo livello che in ristoranti di alto livello. il verdetto? Beh, buona, certo, ma spendere $130 per una bistecca di vitello con contorni mi pare un filino eccessivo. meglio una buona bistecca di controfiletto in Francia o una tagliata in Italia. Chiamatemi pure ignorante se vi fa piacere ... qui siamo in un ristorante di Kobe chiamato Kobe More, un ristorante di alto livello (Chris, io, Ed, Luisa e Gary).